Na zomer menu

verkrijgbaar van 12 september tot 12 oktober

2 hapjes

Voorgerecht

Gelakt buikspek

quinoa/ compote van ui en aubergine/ gepekelde groenten

-

op vel gebakken zeebaars

kerrie risotto/ gebrande avocado/ jus van kokosmelk

------

Hoofdgerecht

Filet van Mechelse koekoek

bimi /zalf van zwarte knoflook /pomme dauphine/ jus

-

Pladijs filet

puree/ kappertjes/ spinazie / beukenzwam / witte wijn saus met graanmosterd

------

Dessert

Cheesecake met speculaas

witte chocolade/ structuur van framboos

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b

Wild menu

verkrijgbaar van 24 oktober tot 23 december

U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b

2 hapjes

Voorgerecht

Carpaccio van hert

beukenzwam/ gel van porto/ truffel crème

-

Grietfilet

butternut / beukenzwam / truffelsaus

------

Hoofdgerecht

Everzwijnfilet   OF  Hertenkalffilet ( + € 4)  

witloof/ spruiten/ rode kool/ pastinaak / wildsaus/ amandelkroket

-

Schelvishaasje

puree/ oesterzwam / savooikool/ mosterdsausje/ crumble

------

Dessert

chocolade / karamel

brownie/ gezouten pinda/ crumble

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b

Kom culinair genieten bij ons

Reserveer je tafel