Na zomer menu
verkrijgbaar van 12 september tot 12 oktober
2 hapjes
Voorgerecht
Gelakt buikspek
quinoa/ compote van ui en aubergine/ gepekelde groenten
-
op vel gebakken zeebaars
kerrie risotto/ gebrande avocado/ jus van kokosmelk
------
Hoofdgerecht
Filet van Mechelse koekoek
bimi /zalf van zwarte knoflook /pomme dauphine/ jus
-
Pladijs filet
puree/ kappertjes/ spinazie / beukenzwam / witte wijn saus met graanmosterd
------
Dessert
Cheesecake met speculaas
witte chocolade/ structuur van framboos
De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
Wild menu
verkrijgbaar van 24 oktober tot 23 december
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel
De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
2 hapjes
Voorgerecht
Carpaccio van hert
beukenzwam/ gel van porto/ truffel crème
-
Grietfilet
butternut / beukenzwam / truffelsaus
------
Hoofdgerecht
Everzwijnfilet OF Hertenkalffilet ( + € 4)
witloof/ spruiten/ rode kool/ pastinaak / wildsaus/ amandelkroket
-
Schelvishaasje
puree/ oesterzwam / savooikool/ mosterdsausje/ crumble
------
Dessert
chocolade / karamel
brownie/ gezouten pinda/ crumble
De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b