fbpx

Menukaart

 

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

 

Keuzemenu

Streekgebonden

Menu September-oktober

 

3 gangen menu met 2 amuses  €54

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd ->  € 76
Enkel de aangepaste wijnen ->  € 68

 

 

na zomer menu 

vanaf 08/09

2 Hapjes

 

Voorgerecht :

  Serranoham
burrata / tomaat / rucola

OF

 kort gebakken tonijn
sesam/ noedels/ lente ui/ koriander / wasabi

OF

ambachtelijk vleeskroketje
pulled pork / quinoa / graanmosterd

 

Hoofdgerecht :

Lamsnootjes
courgette/ Provençaalse tomaat/ rösti / rode wijnsaus

OF


Pladijs
puree / kappertjes/ tomaat/ witte wijnsaus / peterselie / crumble

 

Dessert :


Appel – speculaas
vanille-ijs / crème anglaise / crumble

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 6,- )

 

Herfst menu 

vanaf 03/11

2 Hapjes

 

Voorgerecht :

 D
p

OF

Ravioli met boschampignons
grietfilet / butternut / beukenzwam / truffelsaus

OF

wild kroketje met wildpastei
veenbes / salade / noten

 

Hoofdgerecht :

Everzwijnfilet   of  Hertenkalffilet
witloof/ spruiten/ rode kool/ pastinaak / wildsaus/ amandelkroket

OF

Schelvishaasje
oesterzwam / savooikool/ puree/ mosterdsausje/ crumble

 

Dessert :


chocolade brownie met walnoten
karamel / crumble / ijs

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 6,- )

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Van september t/m mei zal de tearoom gesloten zijn.
dit door meerdere omstandigheden.

De tearoom is terug open vanaf de zomer (2024)

 

Voor een hapje of een drankje tijdens de tearoom uren kan u zowel binnen als buiten, op het gezellig en zonnig terras aan de achterzijde van het gebouw, plaatsnemen.

Ook hebben we voor de kinderen een speeltuintje dat rondom volledig afgesloten is. Zodanig u zich geen zorgen hoeft te maken en u volop kan genieten.

In onze tearoom heeft u een ruime keuzes aan:

pannenkoeken – wafels – ijsjes – gebak- desserts
maar ook serveren we warme hapjes, tapas en cocktails.

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

Voorgerechten
——————–

Soep van de dag
Seizoensgebonden soep met croutons.

Scampi’s Artisan
Saus op basis van tomaten en zuiderse kruiden

Bordje van Noordzee vis
Grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Zuiderse vissoep met rouille, kaas en toast
Op basis van langoustine en garnalen

Carpaccio van Wit-Blauw met rucola, zongedroogde tomaat en Grana padano kaas

Huisbereide kroketjes als voorgerecht of hoofdgerecht
—————————–

Kaaskroketten van ‘Schellachkaas’
Bereid op basis van Schellach melk en kaas (Zeeuws streekproduct)

Duo kroketten
1 garnaal en 1 kaaskroket

Garnaalkroketten
Bereid op basis van garnalenkoppen en met Zeeuwse garnalen

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten Vis
—————————

Scampi’s Artisan met frietjes of tagliatelle

Scampi’s Curry met appel en frietjes of tagliatelle

Zeetong met een fris slaatje, tartaar en frietjes

Bouillabaisse soep
Rouille/ toast/ gemalen kaas

 

Hoofdgerechten salades
———————————-

Salade geitenkaas
Appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

Salade kip met verse ananas
Mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

Hoofgerechten Vlees
—————————

Tagliatelle kip
Wortel / tomaten / champignons/ roomsaus / Grana Padano

Rundsvlees:
Steak Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

Rib eye Ierse Angus Beef met een slaatje, saus en frieten

Filet pur Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

 Saus keuze : vleesjus, pepersaus, champignonsaus, lookboter of
verse bearnaisesaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

! Onze paling wordt geserveerd van juni t/m November !
Paling

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of in ’t groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = supplement  )

 

Suggesties vanaf september

 

 Voorgerechten

 Serranoham
burrata / tomaat / rucola

 kort gebakken tonijn
sesam/ noedels/ lente ui/ koriander / wasabi

Ambachtelijke vleeskroketje
pulled pork / quinoa / graanmosterd

 

Hoofdgerecht :

Lamsnootjes
courgette/ Provençaalse tomaat/ rösti / rode wijnsaus

Pladijs
puree / kappertjes/ tomaat/ witte wijnsaus / peterselie / crumble

Stoofpotje van varkenswangen
rauwe groentjes/ frieten

Dessert :

Appel – speculaas
vanille-ijs / crème anglaise / crumble

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerechten

Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

 

Hoofdgerechten 

Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

 

Desserts 

Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row]

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.

 

Benieuwd wat de lunch van de dag zal zijn? Bekijk dan zeker onze facebookpagina of neem telefonisch contact op .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerecht ( + €2 )  of soep + hoofdgerecht
€ 26,80

Voorgerecht ( + € 2 ) of soep + hoofdgerecht + nagerecht
€ 32,80

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Nieuw !

Vanaf nu is het restaurant ook op zaterdagmiddag geopend.

Open woensdag 1 november ( Feestdag )

 

Extra melding:
Vanaf nu zal onze Tearoom enkel nog in juni, juli en augustus geopend zijn.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.