Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.
Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.
De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd -> € 78
Enkel de aangepaste wijnen -> € 68
Vitello tonato
tomaatjes / komkommer/ rucola
OF
Dorade
venkel / punt-paprika/ parelcouscous/ pesto/ kervel
OF
Risotto kroket
coeur de boeuf tomaat / parmaham/ pesto/ mozzarella/ rucola
Varkenskroontje
courgette/ Provençaalse tomaat/ aardappel partjes / mosterd-honing
OF
Heekvis
krielpatatjes / koolrabi/ tomaat/ citroenverbena saus
Aardbeien
witte chocolade/ plattekaastaart/ basilicum/ sorbet
OF
Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom
OF
Crème brûlée
OF
Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( + suppl. € 6 )
Van 14.15 uur -> sluit 17 uur
Voor een hapje of een drankje tijdens de tearoom uren kan u op het gezellig en zonnig terras aan de achterzijde van het gebouw een plaatsje zoeken en plaatsnemen.
Ook hebben we voor de kinderen een speeltuintje dat rondom volledig afgesloten is. Zodanig u zich geen zorgen hoeft te maken en u volop kan genieten.
In onze tearoom heeft u een ruime keuzes aan:
pannenkoeken – wafels – ijsjes – gebak- desserts
maar ook serveren we warme hapjes, tapas en cocktails.
Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.
Voorgerechten
——————–
Soep van de dag
Seizoensgebonden soep met croutons.
Scampi’s Artisan
Saus op basis van tomaten en zuiderse kruiden
Bordje van Noordzee vis
Grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje
Zuiderse vissoep met rouille, kaas en toast
Op basis van langoustine en garnalen
Carpaccio van Wit-Blauw met rucola, zongedroogde tomaat en Grana padano kaas
Huisbereide kroketjes als voorgerecht of hoofdgerecht
—————————–
Kaaskroketten van ‘Schellachkaas’
Bereid op basis van Schellach melk en kaas (Zeeuws streekproduct)
Duo kroketten
1 garnaal en 1 kaaskroket
Garnaalkroketten
Bereid op basis van garnalenkoppen en met Zeeuwse garnalen
Hoofdgerechten Vis
—————————
Scampi’s Artisan met frietjes of tagliatelle
Scampi’s Curry met appel en frietjes of tagliatelle
Zeetong met een fris slaatje, tartaar en frietjes
Bouillabaisse soep
Rouille/ toast/ gemalen kaas
Hoofdgerechten salades
———————————-
Salade geitenkaas
Appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing
Salade kip met verse ananas
Mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème
Hoofgerechten Vlees
—————————
Tagliatelle kip
Wok groenten/ roomsaus / Grana Padano
Rundsvlees:
Steak Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten
Rib eye Ierse Angus Beef met een slaatje, saus en frieten
Filet pur Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten
Tomahawk met slaatje, saus en frieten
Saus keuze : vleesjus, pepersaus, champignonsaus, lookboter of
verse bearnaisesaus
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Gebakken paling met frietjes
Paling in de room met frietjes
Paling in ’t groen (10 verse groene kruiden) met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = extra supplement)
! Onze paling wordt geserveerd van juni t/m eind november !
Vitello tonato
komkommer / appelkapper / gekleurde tomaten
Dorade
venkel / punt-paprika/ parelcouscous/ pesto/ kervel
Risotto kroket
coeur de boeuf tomaat / parmaham/ pesto/ mozzarella/ rucola
Gerookte zalm
bieslook / granaatappel/ pijnboompitten / balsamico crème
Aspergesoep
asperge punten / room / bieslook / croutons
Asperge flamande
Asperge gerookte zalm
Stoverij varkenswangen
rauwe groenten/ frieten
Varkenskroontje
courgette/ Provençaalse tomaat/ aardappel partjes / mosterd-honingsaus
Lamskroontje ( vanaf juni verkrijgbaar)
warme groentjes/ wedges / mosterd-honing
Heekvis
krielpatatjes / koolrabi/ tomaat/ citroenverbena saus
Asperge flamande
krielaardappelen
Asperge gerookte zalm
krielaardappelen/ mousseline saus
Salade gerookte zalm
appel/ bieslookvinaigrette / pijnboompitten / balsamico crème
Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / balsamico crème
Aardbeien
witte chocolade/ plattekaastaart/ basilicum/ sorbet
Vanille ijs met verse aardbeien en slagroom
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Voorgerechten
Kindersoep van de dag
Huisgemaakte kaaskroket 1st
Huisgemaakte garnaalkroket 1st
Hoofdgerechten
Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes
Hoevekip met appelmoes en frietjes
Hamburger met sla of appelmoes frietjes
Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes
Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes
2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes
2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes
Desserts
Kinderijsje Vanille of chocolade
Kinder Chocolademousse
Kinder speelgoed ijsjes
Kinder Dame Blanche
Kinder Aardbei ijs
Waterijsjes
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row]
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Op dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.
Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.
Benieuwd wat de lunch van de dag zal zijn? Bekijk dan zeker onze facebookpagina of neem telefonisch contact op .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Voorgerecht ( + € 2 ) of soep + hoofdgerecht
€ 26,80
Voorgerecht ( + € 2 ) of soep + hoofdgerecht + nagerecht
€ 32,80
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.