Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.
Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.
De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd -> € 69,50
Enkel de aangepaste wijnen -> + € 62,50
Van vrijdag 1 juli t/m september
Dorade Royal
parelcouscous / venkel / punt paprika
OF
Kort gebakken rundscarpaccio
pesto / fetakaas / rucola / quinoa
OF
Vleeskroketje
frisse salade / Pulled Meat
Filet poulet crête d’Ardenne ( gevogelte )
Courgette / jonge wortel / gepofte tomaat / wedges
OF
Heek filet ( vis )
krielaardappelen/ zomerse groenten/ sausje van citroengras
Ananascarpaccio
Kokos ijs/ lychee/ crumble citrus/ meringue
OF
Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom
OF
Crème brûlée
OF
Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )
Vraag ook altijd naar ons Gebak van de Dag!
Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.
Voorgerechten
Bordje van Noordzee vis
grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje
Dorade Royal
parelcouscous/ courgette/ punt paprika
Kort gebakken rundscarpaccio
pesto/ fetakaas/ rucola/ quinoa
Vleeskroketje
frisse salade / Pulled Meat
Hoofdgerechten
Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing
Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème
Salade gerookte zalm
appel / pijnboompitten / bieslook vinaigrette/ balsamico crème
Bouillabaisse soep
rouille/ toast/ gemalen kaas
Tagliatelle kip
wortel / tomaten / champignons/ roomsaus / Grana Padano
Stoofpotje van varkenswangen
fris slaatje en frieten
Filet poulet crête d’Ardenne ( gevogelte )
boontjes / jonge wortel / gepofte tomaat / wedges
Heek filet ( vis )
krielaardappelen/ zomerse groenten/ sausje van citroengras
Paling
Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of in ’t groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = supplement )
Dessert
Chocolade moelleux
vanille ijs / chocolademousse/ crumble
Ananascarpaccio
Kokos ijs/ lychee/ crumble citrus/ meringue
Voorgerechten
Kindersoep van de dag
Huisgemaakte kaaskroket 1st.
Huisgemaakte garnaalkroket 1st.
Hoofdgerechten
Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.
Hoevekip met appelmoes en frietjes.
Hamburger met frietjes.
Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.
Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.
2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.
2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.
Desserts
Kinderijsje Vanille.
Kinder Chocolademousse.
Kinder Snoepjesijs.
Kinder Dame Blanche.
Kinder Aardbei ijs.
Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.
Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.