fbpx

Menukaart

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook maandelijks een keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

Keuzemenu

Streekgebonden

Menu augustus/september 2021

 

3 gangen menu met 2 amuses ‘per tafel’   € 46,50

Met cava, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie -> + € 21,50

Met aangepaste wijnen -> + € 16,50

 

2 hapjes


Zeebaars

parelcouscous / pesto / punt paprika / courgette

OF

Duroc d’olives kroket

Frisse salade/ mosterd dressing

 

Hoofdgerecht :

Poulet crête d’Ardenne

zomerse groentjes / dragonsaus/ gefrituurde wedges

OF

Heekfilet

koolrabi/ krielaardappelen/ citroenverbena saus

Dessert :

Tiramisu

mascarpone / granité koffie / amandel ijs

OF

Dame blanche

huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje

notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

 

 

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Wij zijn terug geopend in de week ( van maart t/m september ).
Van oktober t/m februari is de Tearoom enkel op zaterdag en zondag geopend.

Vraag ook altijd naar ons Gebak van de Dag!

 

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

Voorgerecht


Bordje van Noordzee vis
 grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Zeebaars
Parel couscous/ venkel/ rode paprika

Hoofdgerechten


Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

  Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

Tagliatelle kip
wortel / groene asperge / gepofte tomaten / roomsaus / Grana Padano kaas

Stoofpotje van varkenswangen
Frisse salade / verse frieten

Heekfilet
krielaardappelen/ koolrabi/ zeekraal/ kertros tomaat citroenverbena saus

 Paling


is verkrijgbaar vanaf juni t/m eind oktober

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of int groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten + supplement )

 

Dessert 


Chocolade moelleux
vanille ijs / rode vruchten

Tiramisu
mascarpone/ koffie/ cacao

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

Voorgerechten


Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

Hoofdgerechten


Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

Desserts 


Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.



Beste Klant,
Bedankt voor uw bezoek.
Abonneer op onze nieuwsbrief en tot snel in Artisan.