Menu

Menukaart

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een maandelijkse menu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

Maandmenu

Streekgebonden

Maand Februari - Maart

3 gangen menu ‘per tafel’        € 42,50

(Keuze uit 3 verschillende voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 4 desserts )

Met cava, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie -> + € 20,00

Met aangepaste wijnen -> + € 14,00

Maandmenu terug beschikbaar vanaf 22/02 : februari/maart 
Voorgerechten 

Belgische Superano ham

Trofi liguari pasta / tapenade / tomaat / buffel mozzarella

Duo van zalm

granaatappel / parelcouscous / granité granny smith / chiogga biet

 Kroketjes van Gandaham 

Salade / Gandaham / meloen

Hoofdgerechten :

Skrei haasje

Geplette aardappel / broccoli / oesterzwam / witte wijn sausje

Lamsnootje

Aardappel gratin / sugar snap / bloemkool /  jus van uiencompote

Desserts :

Bloedsinaasappel 

ijs en mousse / jus van campari / citrus / mascarpone

Kaasbordje

Notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Vanille ijs

Huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

Crème brûlée

vanaf 05/04 : April/mei 
Voorgerechten 

 kroketjes

Hoofdgerechten :
Desserts :

Kaasbordje

Notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Vanille ijs

Huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

Crème brûlée

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft voor het rundsvlees gekozen voor een Vlaamse rundssoort met als naam Becrown. Het vlees is licht gemarmerd. De subtiele vetstructuren houden de intense smaak van het vlees vast en zorgt voor extra malsheid en sappigheid. De koeien worden gevoederd met natuurlijke grassen, zelf geteelde granen en bieten.

 

 

Suggesties

Lekker Wild

Suggesties

Voorgerechten


Fazant-foie gras kroketten     €15,80

Witloof / salade / veenbes gelei

Bordje van Noordzee vis € 16,80

       Prei / wortel / grijze garnalen / bio tomaat / roomvissausje

Rode poon   €16,80

Karnemelk puree / jonge spinazie / gepofte tomaat / champignons / jus van garnalen

Combinatie van wildpasteien   € 17,60

Ajuinkonfijt / gekarameliseerde appeltjes / frisse sla / veenbes

Hoofdgerechten


Salade geitenkaas € 19,60

Appel / witloof/ spek / walnoot / balsamico crème / honing

Stoofpotje van hert € 22,80

     Stoofpeertje/ oesterzwam / pastinaak crème/ witloof /  veenbes / aardappelkroketten

Tagliatelle kip  € 22,60

     Oesterzwam / prei / kerstomaten / roomsaus / Grana Padano

Blauwe lengfilet  € 24,80

     Risotto / beukenzwam / witloof / knolselder / crème van butternut / sausje met waterkers

Parelhoen filet  € 24,60

            Witloof / stoofpeertje / compote rode kool en appel / crème van pastinaak / kroketten / cognacsausje

Duivenborst  € 26,60

Witloof / oesterzwam / stoofpeer / butternut / wildsaus / aardappelkroketten

Desserts 


Pecannotenkoek met passie-mango dessertcreatie ( Dessert van de maand ) € 10,50

     Anglaise van bergamot / panna cotta / amandel crumble / nougat ijs / cremeux passievrucht / gin-mango espuma / spongecake

Chocolade moulleux € 10,80

     Vanille ijs / Granny smith appel / karamel/ yuzu

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

Voorgerechten


Kindersoep van de dag   € 2,50

Huisgemaakte kaaskroket  1st.       €7,00

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.     € 8,00

 

Hoofdgerechten


Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.  € 8,00

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.  € 9,50

Hamburger met frietjes.  €10,00

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.  € 12,00

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.  € 12,50

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.  €  14,50

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.  € 16,50

 

Desserts 


Kinderijsje Vanille.  € 3,80

Kinder Chocolademousse.  €4,00

Kinder Snoepjesijs.  € 4,20

Kinder Dame Blanche.  € 4,40

Kinder Aardbei ijs. € 4,60

 

 

Valentijn

Valentijn

4gangen menu  € 49
5-gangen menu  € 62

Met dranken + € 20,60 (1 valentijns aperitief, wijnen en een koffie met versnapering)

5- gangen menu met dranken + € 22,60

 3 Hartverwarmende amuses

 

♥ Rode poon 

handgerolde couscous / brunoise groentjes /  paprikasaus

♥ coquilles 

Quinoa / knolselder / langoustine / wit porto sausje

♥ Cassis sorbet

♥ Kalfsoester 

Rode biet / witloof / sugarsnaps/ aardappelrösti 

♥ Samenspel van framboos en rode vruchten 

Gelieve telefonisch  te reserveren  +32(0)50 66 00 20

De menu is verkrijgbaar van 10 t/m 17 Februari
Wij zijn geopend op Valentijnsavond ( Donderdag 14 februari )

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Beste Klant,
Wij zijn dit jaar gestart met een ontbijtbuffet.
Deze gaan door op verschillende data hieronder vermeld.

Ontbijten 2019

Nieuwjaar – ontbijt – zondag 20 Januari

Valentijn – zondag 10 Februari

Carnaval – Zondag 3 Maart

Pasen – zondag 21 April

Moederdag – zondag 12 Mei

Vaderdag – Zondag 9 Juni

Halloween – zondag 27 Oktober

Wapenstilstand – maandag 11 November

Sinterklaas – zondag 1 December

 

Ontbijt formule € 19,80 of €23,80

  • Vers fruitsap: 1 glas bij binnenkomst
  • Koffie, thee, (warme) chocomelk, appelsap
  • Mini ontbijt koeken ( chocolade koek, rozijnenkoek, croissant )
  •  Brood 3 soorten: wit, meergranen, rozijnen
  • Sandwiches / pistolets / stokbrood
  • Gekookt ei  en Roer ei
  • Gebakken worstje en speklapjes
  • Beleg : kaas, gekookte ham, parmaham
  • Gerookte zalm en brie kaas
  • Droge worst
  • Smeersalade 3 soorten
  • Zoetigheid: choco, confituur, hagelslag
  • Cornflakes
  • Yoghurt
  • Vers fruit
  • Sla, komkommer, tomaat
  • poffertjes

+ 1 glas cava Extra: € 23,80

Voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar is het € 8

Het ontbijtbuffet  start tussen 08.45 en 09.00
Het Buffet wordt afgeruimd om 11.00

Reservatie is nodig en kan op het nummer 050 66 00 20

U kunt ook een ontbijtbuffet aanvragen op andere dagen vanaf 20 personen

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u  genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten.