fbpx

Menukaart

 

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

 

Keuzemenu

Streekgebonden

Na Winter Menu maart-eind april

 

3 gangen menu met 2 amuses  €56

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd ->  € 78
Enkel de aangepaste wijnen ->  € 68

NA Winter menu 

niet verkrijgbaar van 29 maart tot en met 9 april ( enkel paasmenu of à la carte )

2 Hapjes

 

Voorgerecht :

Pietermanfilet
venkel / kerstomaat/ krielpatatje/ kervel

OF

Tataki Wit-Blauw rundsvlees
quinoa/ sojascheut/ punt paprika/ rucola

OF

Bouillabaisse kroket
parelcouscous/ rouille / fijne groentjes / cresson

 

 

Hoofdgerecht :

Duroc Varkenshaasje
witloof /  wortel / witte kool /  knolselder / rösti / graanmosterdsausje

OF

Koolvishaasje
geplette aardappel / zeekraal / oesterzwam/ butternut/ groene kruidensaus

 

Dessert :

Tiramisu
koffietexturen / mascarpone/ crumble/ ijs

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( + suppl. € 6 )

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Van nu Is het Pop-up Tearoom in Artisan
en dit in Juni, JUli en augustus (6 dagen per week)

 

Van september t/m mei zal de tearoom altijd gesloten zijn.
dit door meerdere omstandigheden.

 

Voor een hapje of een drankje tijdens de tearoom uren kan u op het gezellig en zonnig terras aan de achterzijde van het gebouw een  plaatsje zoeken en plaatsnemen.

Ook hebben we voor de kinderen een speeltuintje dat rondom volledig afgesloten is. Zodanig u zich geen zorgen hoeft te maken en u volop kan genieten.

In onze tearoom heeft u een ruime keuzes aan:

pannenkoeken – wafels – ijsjes – gebak- desserts
maar ook serveren we warme hapjes, tapas en cocktails.

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

Voorgerechten
——————–

Soep van de dag
Seizoensgebonden soep met croutons.

Scampi’s Artisan
Saus op basis van tomaten en zuiderse kruiden

Bordje van Noordzee vis
Grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Zuiderse vissoep met rouille, kaas en toast
Op basis van langoustine en garnalen

Carpaccio van Wit-Blauw met rucola, zongedroogde tomaat en Grana padano kaas

Huisbereide kroketjes als voorgerecht of hoofdgerecht
—————————–

Kaaskroketten van ‘Schellachkaas’
Bereid op basis van Schellach melk en kaas (Zeeuws streekproduct)

Duo kroketten
1 garnaal en 1 kaaskroket

Garnaalkroketten
Bereid op basis van garnalenkoppen en met Zeeuwse garnalen

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten Vis
—————————

Scampi’s Artisan met frietjes of tagliatelle

Scampi’s Curry met appel en frietjes of tagliatelle

Zeetong met een fris slaatje, tartaar en frietjes

Bouillabaisse soep
Rouille/ toast/ gemalen kaas

 

Hoofdgerechten salades
———————————-

Salade geitenkaas
Appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

Salade kip met verse ananas
Mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

Hoofgerechten Vlees
—————————

Tagliatelle kip
Wortel / tomaten / champignons/ roomsaus / Grana Padano

Rundsvlees:
Steak Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

Rib eye Ierse Angus Beef met een slaatje, saus en frieten

Filet pur Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

 Saus keuze : vleesjus, pepersaus, champignonsaus, lookboter of
verse bearnaisesaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Paling @ Artisan

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room met frietjes
Paling in ’t groen (10 verse groene kruiden) met frietjes
Paling Artisan (tomatensaus met champignons) met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes

(met groenten = extra supplement)

! Onze paling wordt geserveerd van juni t/m eind november !

 

Suggesties vanaf maart

 

 Voorgerechten:

Pietermanfilet
venkel / kerstomaat/ krielpatatje/ kervel

Tataki Wit-Blauw rundsvlees
quinoa/ sojascheut/ punt paprika/ rucola

Bouillabaisse kroket
parelcouscous/ rouille / fijne groentjes / cresson

 

Hoofdgerecht :

Duroc Varkenshaasje
witloof /  wortel / witte kool /  knolselder / rösti / graanmosterdsausje

Koolvishaasje
geplette aardappel / zeekraal / oesterzwam/ butternut/ groene kruidensaus

stoofpotje 
warme groenten/ kroketten

 

Dessert :

Tiramisu
koffietexturen / mascarpone/ crumble/ ijs

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerechten

Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st

Huisgemaakte garnaalkroket  1st

 

Hoofdgerechten 

Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes

Hoevekip met appelmoes en frietjes

Hamburger met sla of appelmoes frietjes

Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes

 

Desserts 

Kinderijsje Vanille of chocolade

Kinder Chocolademousse

Kinder speelgoed ijsjes

Kinder Dame Blanche

Kinder Aardbei ijs

Waterijsjes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row]

 

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.

 

Benieuwd wat de lunch van de dag zal zijn? Bekijk dan zeker onze facebookpagina of neem telefonisch contact op .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

Voorgerecht ( + € 2 )  of soep + hoofdgerecht
€ 26,80

Voorgerecht ( + € 2 ) of soep + hoofdgerecht + nagerecht
€ 32,80

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Extra Open : reserveer 050660020 of info@restaurant-artisan.be
– Paasmaandag 1 april
– Dag van de arbeid woensdag 1 mei
– Hemelvaart donderdag 9 mei
– Pinkstermaandag 20 mei

Nieuw !
Vanaf nu is het restaurant ook op zaterdagmiddag geopend.

Extra melding:
Onze Tearoom zal pop-up tearoom worden ->  OPEN in juni, juli en augustus !

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.