Menukaart

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

Keuzemenu

Streekgebonden

Menu juli-september

 

3 gangen menu met 2 amuses  €48,50

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd ->  € 69,50
Enkel de aangepaste wijnen -> + € 62,50

 

 

Zomer menu 

Van vrijdag 1 juli t/m september

[hr type=”line-flower”]

Voorgerecht :[hr type=”line”]

Dorade Royal
parelcouscous / venkel / punt paprika

OF

Kort gebakken rundscarpaccio
pesto / fetakaas / rucola / quinoa

OF

Vleeskroketje
frisse salade / Pulled Meat

[hr type=”line-flower”]

Hoofdgerecht :[hr type=”line”]

Filet poulet crête d’Ardenne ( gevogelte )
Courgette / jonge wortel / gepofte tomaat / wedges

OF

Heek filet ( vis )
krielaardappelen/ zomerse groenten/ sausje van citroengras

[hr type=”line-flower”]

Dessert :[hr type=”line”]


Ananascarpaccio
Kokos ijs/ lychee/ crumble citrus/ meringue

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Van oktober t/m Maart zal de tearoom gesloten zijn.
dit door meerdere omstandigheden.

Wij zijn terug geopend  vanaf  April t/m september.

Vraag ook altijd naar ons Gebak van de Dag!

 

[restaurantmenu type=”dotted”]

##Pannenkoek boter, bloem of bruinesuiker

##Pannenkoek confituur

##Pannenkoek slagroom

##Pannenkoek warme chocolade saus

##Pannenkoek met vanille ijs

##Pannenkoek vers fruit

##Pannenkoek met vanille ijs en slagroom

##Pannenkoek Mikado ( chocolade, ijs, room

##Pannenkoek banaan, chocolade,slagroom

##Pannenkoek vers fruit, ijs, slagroom

##Pannenkoek met warme krieken

##Pannenkoek met aardbeien (seizoen)

[/restaurantmenu]

[restaurantmenu type=”dotted”]

##Wafel met boter en bloem of bruinesuiker

##Wafel met slagroom

##Wafel met vanille ijs

##Wafel met vanille ijs en slagroom

##Wafel Mikado ( chocolade, ijs, room)

##Wafel banaan, chocolade, slagroom

##Wafel vers fruit, ijs, slagroom

##Wafel met warme krieken

##Wafel met aardbeien (seizoen)

[/restaurantmenu]

[hr type=”flower”]

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

 

 

 

[restaurantmenu type=”dotted”]

#Voorgerechten
—–

##Soep van de dag
Seizoensgebonden soep met croutons.

##Scampi’s Artisan
Saus op basis van tomaten en zuiderse kruiden

##Zuiderse vissoep met rouille, kaas en toast
Op basis van langoustine en garnalen

##Carpaccio van Wit-Blauw met rucola, zongedroogde tomaat en Grana Padano kaas

[/restaurantmenu]

[restaurantmenu type=”dotted”]

#Huisbereide kroketjes
—–

##Kaaskroketten van ‘Schellachkaas’
Bereid op basis van Schellach melk en kaas (Zeeuws streekproduct)

##Duo kroketten
1 garnaal en 1 kaaskroket

##Garnaalkroketten
Bereid op basis van garnalenkoppen en met Zeeuwse garnalen

 

[/restaurantmenu]

[hr type=”flower”]

[restaurantmenu type=”dotted”]

#Hoofdgerechten Vis
—–

##Scampi’s Artisan met frietjes of tagliatelle

##Scampi’s Curry met appel en frietjes of tagliatelle

##Zeetong met een fris slaatje, tartaar en frietjes

[/restaurantmenu]

[restaurantmenu type=”dotted”]

#Hoofgerechten Vlees
—–

##Steak Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

##Rib eye Ierse Angus Beef met een slaatje, saus en frieten

##Filet pur Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

Gelieve steeds uw gewenste bakwijze en saus erbij te vermelden.
Keuze uit: vleesjus, pepersaus, champignonsaus, lookboter of
( verse bearnaisesaus  = supplement )

Huisbereide
Mayonaise /  Ketchup

 

 

[/restaurantmenu]

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

[hr type=”line-flower”]

Voorgerechten[hr type=”line”]

Bordje van Noordzee vis
 grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Dorade Royal
parelcouscous/ courgette/ punt paprika

Kort gebakken rundscarpaccio
pesto/ fetakaas/ rucola/ quinoa

Vleeskroketje
frisse salade / Pulled Meat

 

 

[hr type=”line-flower”]

Hoofdgerechten [hr type=”line”]

Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

  Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

Salade gerookte zalm
appel / pijnboompitten / bieslook vinaigrette/ balsamico crème

  Bouillabaisse soep
          rouille/ toast/ gemalen kaas

Tagliatelle kip
wortel / tomaten / champignons/ roomsaus / Grana Padano

Stoofpotje van varkenswangen
fris slaatje en frieten

Filet poulet crête d’Ardenne ( gevogelte )
boontjes / jonge wortel / gepofte tomaat / wedges

Heek filet ( vis )
krielaardappelen/ zomerse groenten/ sausje van citroengras

 

[hr type=”line”]

 

Paling [hr type=”line”]

is verkrijgbaar t/m november

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of in ’t groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = supplement  )

 

[hr type=”line-flower”]

Dessert [hr type=”line”]

Chocolade moelleux
vanille ijs / chocolademousse/ crumble

Ananascarpaccio
Kokos ijs/ lychee/ crumble citrus/ meringue

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

[hr type=”line-flower”]

Voorgerechten[hr type=”line”]

Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

[hr type=”line-flower”]

Hoofdgerechten [hr type=”line”]

Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

[hr type=”line-flower”]

Desserts [hr type=”line”]

Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

[hr type=”line-flower”]

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.

[restaurantmenu type=”dotted”]

##Voorgerecht of soep + hoofdgerecht
==€ 22,80

## Voorgerecht of soep + hoofdgerecht + nagerecht
==€ 26,80

 

[/restaurantmenu]

[hr type=”flower”]

Beste klanten ,
Wij zijn met vakantie t/m  30 september.
Graag verwelkomen wij u vanaf Zaterdag 1  oktober .
Groet,
Laura, Jens & Team

Beste Klant,
Bedankt voor uw bezoek.
Abonneer op onze nieuwsbrief en tot snel in Artisan.