fbpx

Menukaart

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook maandelijks een keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

Keuzemenu

Streekgebonden

Menu November/ December 2021

 

3 gangen menu met 2 amuses    € 46,50

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd -> + € 21,50
Enkel de aangepaste wijnen -> + € 16,50

 

 November / December / Januari

Voorgerecht :

Ravioli van boschampignons

 Grietfilet / butternut / beukenzwam / truffelsaus

OF

Wildkroket en fazantenpaté

Frisse salade/ gel van veenbes/ peperkoek

Hoofdgerecht :

Everzwijnfilet of Hertenfilet ( + €6 suppl. )

witloof / spruiten / peertje in de wijn / pastinaak / bosbes / amandel kroket

OF

Schelvishaasje
oesterzwam / savooikool/ butternut/ mosterdpuree / witte wijn saus

Dessert :


Belgische peer
vanille cremeux/ chocolade brownie/ karamel / citruscrumble

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Wij zijn terug geopend in de week ( van maart t/m september ).
Van oktober t/m februari is de Tearoom enkel op zaterdag en zondag geopend.

Vraag ook altijd naar ons Gebak van de Dag!

 

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

 

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

Voorgerechten


Ravioli van boschampignons
 kabeljauw/ butternut/ beukenzwam/ truffelsaus

Wildkroket en fazanten paté
frisse salade/ gel van veenbes/ peperkoek

Carpaccio van Hert
truffel/ hazelnoot/ beukenzwam/ mosterdsla

Bordje van Noordzee vis
 grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Hoofdgerechten


Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

  Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

Schelvishaasje
oesterzwam/ savooikool/ butternut/ mosterdpuree/ witte wijnsaus

Stoofpotje van hert en everzwijn
warme winterse groenten/ aardappelkroketten/ veenbes compote

Everzwijnfilet
witloof/ spruiten/ pastinaak/ veenbes/ amandelkroket

Jonge Franse duif
witloof/ spruiten/ pastinaak/ amandelkroket

Hertenkalf filet
witloof/ spruiten/ pastinaak/ amandelkroket

Hazenrug filet
rode kool/  oesterzwam/ witloof/ kweeperensaus/ aardappelkroket


 Paling

is verkrijgbaar vanaf juni t/m oktober

Paling Artisan
Paling in de Currysaus
Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of int groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = supplement  )

 

Dessert 


Chocolade moelleux
vanille ijs / chocolademousse/ crumble

Belgische peer
vanille cremeux/ chocolade brownie/ karamel/ citruscrumble

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

Voorgerechten


Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

Hoofdgerechten


Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

Desserts 


Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.



Beste Klant,
Bedankt voor uw bezoek.
Abonneer op onze nieuwsbrief en tot snel in Artisan.