fbpx

Menukaart

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook maandelijks een keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

Keuzemenu

Streekgebonden

Keuzemenu Juni - Juli 2020

 

3 gangen menu ‘per tafel’    € 43,80

(Keuze uit 3 verschillende voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 4 desserts )

Met cava, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie -> + € 20,80

Met aangepaste wijnen -> + € 16,80

 

 

Menu Juni / Juli
Gastro
Voorgerechten :

Dorade Royal

Couscous /  groene asperge / salsa van tomaat met kappertje

Vitello tonato

Carpaccio van traag gegaard kalfsvlees / mayonaise van pickles en tonijn / frisse salade / crumble

Gedroogde entrecote met zomer truffel kroketten

Salade  / ham / truffel

Hoofdgerechten :

Heekfilet

Zeekraal / venkel  / peultjes / krielaardappelen / citroenverbena saus

Poulet crête d’ardenne

Jonge wortel / Provençaalse tomaat / crème van bataat / aardappelpartjes / dragon sausje

Desserts :

Grondaardbeien uit het Meetjesland

 Plattekaas met verveine / witte chocolade / sorbet / havermout crumble / rabarber

Kaasbordje

notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Dame blanche 

  huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

Crème brûlée 

Menu Augustes / september
Gastro
Voorgerechten :

Pladijs

/

Kort gebakken rundsvlees

/

mossel kroketje

/

Hoofdgerechten :

Koolvis

 /

Kangoeroe

/

Desserts :

Blauwe bes met chocolade

/

Kaasbordje

notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Dame blanche 

  huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

Crème brûlée 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Wij zijn terug geopend in de week ( van maart t/m september ).
Van oktober t/m februari is de Tearoom enkel op zaterdag en zondag geopend.

Vraag ook altijd naar ons Gebak van de Dag!

 

 

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

Voorgerechten


Vitello tonato
Carpaccio van traag gegaard kalfsvlees / frisse salade/ mayonaise van pickles en tonijn/ crumble

Dorade Royal
Couscous /  groene asperge / salsa van tomaat met kappertje

Gedroogde entrecote met zomer truffel kroketten
Salade  / ham / truffel

Bordje van Noordzee vis
prei / grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Hoofdgerechten


Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

Salade gerookte zalm
Appel/ bieslook vinaigrette / pijnboompitten / balsamico crème

  Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honig vinaigrette / balsamico crème

Tagliatelle kip
wortel / groene asperge / gepofte tomaten / roomsaus / Grana Padano kaas

Heekfilet
Zeekraal / venkel  / peultjes / krielaardappelen / verbena saus

Stoofpotje van varkenswangen
Frisse salade / verse frieten

Poulet crête d’ardenne
Jonge wortel / Provençaalse tomaat / crème van bataat / aardappelpartjes / zacht dragon sausje

Lamsfilet
Jonge wortel / bonen / tomaat / jus van tijm / aardappelpartjes

 Paling


is verkrijgbaar van mei t/m oktober

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of int groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten + supplement )

Mosselen
van juli t/m september

                                      Mossel natuur
Mossel witte wijn
Mossel look/lookroom
Mossel Artisan ( v´ant huis)

Onze mosselen zijn gekozen van de beste kwaliteit het Goudmerk.
Wij serveren de mosselen altijd met frietjes en mosselsaus.

 

Desserts 


Grondaardbeien uit het Meetjesland
Plattekaas met verveine / witte chocolade / sorbet / havermout crumble / rabarber

Vanille ijs met aardbeien ( uit het meetjesland )

Chocolade moelleux
vanille ijs / creatie / fruit

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

Voorgerechten


Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

Hoofdgerechten


Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

Desserts 


Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.



Beste Klant,
Bedankt voor u bezoek. Abonneer op onze nieuwsbrief en tot snel in Artisan.