fbpx

Menukaart

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Naast een gevarieerde menukaart bieden wij ook een seizoensgebonden keuzemenu aan, door de Chef geselecteerde suggesties en een middaglunch.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Keuzemenu

Streekgebonden

Menu november- januari

 

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

3 gangen menu met 2 amuses  €49,50

De keuzemenu steeds per tafel nemen a.u.b
U krijgt ook brood / boter / olijfjes en nog een versnapering op tafel.
Geserveerd met cava, aangepaste wijnen en koffie bij de maaltijd ->  € 72
Enkel de aangepaste wijnen -> + € 66,50

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

winter menu 

Vanaf vrijdag 18 november

 

2 Hapjes

 

Voorgerecht :

Ravioli met boschampignons
grietfilet / butternut/ beukenzwam/ truffelsaus

OF

Bordje wildpasteien 
paté/ eendenmousse/ kroketje/ rilette/ veenbes/ appel

OF

boschampignons kroketje
gerookte eendenborst / salade/  veenbes

 

Hoofdgerecht :

Everzwijnfilet of
Hertenfilet( + €6 ) 

witloof/ spruiten/ pastinaakcrème/ rode kool/ amandelkroketjes/ wildsaus

OF

Schelvis
oesterzwam/ savooikool/ puree/ mosterdsausje / crumble

 

Dessert :


Belgische peer
vanille cremeux/ karamel/ chocolade/ citruscrumble

 OF

Dame blanche
huisgemaakte warme chocoladesaus / verse slagroom

OF

Crème brûlée

OF

 Kaasbordje
notenbrood / druiven / rozijnen / vruchtencompote ( suppl. € 4,- )

Tearoom

Huisbereide Pannenkoeken

& Wafels

Van oktober t/m Maart zal de tearoom gesloten zijn.
dit door meerdere omstandigheden.

Wij zijn terug geopend  vanaf  April 2023

 

Wij beschikken over een gezellig en zonnig terras aan de achterzijde van het gebouw.

Ook hebben we voor de kinderen een speeltuitje dat rondom volledig dicht is dus ze kunnen nergens weg en de ouders kunnen op het gemak genieten.

In onze tearoom hebben wij verschillende keuzes uit:

pannenkoeken – wafels – ijsjes – gebak
maar ook hebben we warme hapjes en cocktails.

 

A la Carte

A La Carte

Heerlijke gerechten

Chef Jens heeft gekozen voor het Belgische Wit-Blauw rund omdat het uit eigen land komt en het 1 van de beste vleessoorten ter wereld is.
Vlees met goede kwaliteit: mals, mooie kleur, vochthoudend, fijne smaak en sappig.
Het Belgisch-witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

 

 

 

 

Voorgerechten
—–

Soep van de dag
Seizoensgebonden soep met croutons.

Scampi’s Artisan
Saus op basis van tomaten en zuiderse kruiden

Zuiderse vissoep met rouille, kaas en toast
Op basis van langoustine en garnalen

Carpaccio van Wit-Blauw met rucola, zongedroogde tomaat en Grana padano kaas

Huisbereide kroketjes
—–

Kaaskroketten van ‘Schellachkaas’
Bereid op basis van Schellach melk en kaas (Zeeuws streekproduct)

Duo kroketten
1 garnaal en 1 kaaskroket

Garnaalkroketten
Bereid op basis van garnalenkoppen en met Zeeuwse garnalen

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten Vis
—–

Scampi’s Artisan met frietjes of tagliatelle

Scampi’s Curry met appel en frietjes of tagliatelle

Zeetong met een fris slaatje, tartaar en frietjes

Hoofgerechten Vlees
—–

Steak Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

Rib eye Ierse Angus Beef met een slaatje, saus en frieten

Filet pur Wit-Blauw met een slaatje, saus en frieten

Gelieve steeds uw gewenste bakwijze en saus erbij te vermelden.
Keuze uit: vleesjus, pepersaus, champignonsaus, lookboter of
( verse bearnaisesaus  = supplement )

Huisbereide
Mayonaise /  Ketchup

 

 

 

 

Suggesties

Lekkere seizoensgebonden

Suggesties

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerechten

Bordje van Noordzee vis
 grijze garnalen / rivierkreeftje / roomvissausje

Ravioli met boschampignons
grietfilet / butternut/ beukenzwam/ truffelsaus

Bordje wildpasteien 
paté/ eendenmousse/ kroketje/ rilette/ veenbes/ appel

Hertencarpaccio
Truffelvinaigrette / mosterdsla / hazelnoot / beukenzwam/ wildkroketje

boschampignonkroket
gerookte eendenborst / salade/  veenbes

 

Hoofdgerechten 

Salade geitenkaas
appel / spek / walnoot / balsamico crème / honing

  Salade kip met verse ananas
mais / pijnboompitten / curry-honing vinaigrette / balsamico crème

  Bouillabaisse soep
          rouille/ toast/ gemalen kaas

Schelvis
oesterzwam/ savooikool/ puree/ mosterdsausje / crumble

Tagliatelle kip
wortel / tomaten / champignons/ roomsaus / Grana Padano

Wildstoofpotje
winterse warme groenten/ veenbescompote/ kroketten

Everzwijnfilet 
witloof/ spruiten/ pastinaakcrème/ rode kool/ amandelkroketjes/ wildsaus

Hertenfilet
witloof/ spruiten/ pastinaakcrème/ rode kool/ amandelkroketjes/ wildsaus

Hazenrug
Rode kool / oesterzwam / witloof / wildsaus / amandelkroketten

 

 

Paling

Gebakken paling met frietjes
Paling in de room of in ’t groen met frietjes
Paling Chef (roomsausje met prei en grijze garnalen) met frietjes
(met groenten = supplement  )

 

 

Dessert 

Chocolade moelleux
vanille ijs / chocolademousse/ crumble


Belgische peer
vanille cremeux/ karamel/ chocolade/ citruscrumble

Kids Only

Kids Only

Voor de kleine fijnproevers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerechten

Kindersoep van de dag

Huisgemaakte kaaskroket  1st.

Huisgemaakte garnaalkroket  1st.

 

 

Hoofdgerechten 

Frikandellen 2 stuks met appelmoes en frietjes.

 Hoevekip met appelmoes en frietjes.

Hamburger met frietjes.

                 Kinderbiefstuk sla of appelmoes en frietjes.

Gefrituurde visreepjes met tartaar en frietjes.

2 kaaskroketten met appelmoes en frietjes.

2 garnaalkroketten met appelmoes en frietjes.

 

 

Desserts 

Kinderijsje Vanille.

Kinder Chocolademousse.

Kinder Snoepjesijs.

Kinder Dame Blanche.

Kinder Aardbei ijs.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row]

 

Lunch

Lunch

Dagvers & Gevarieerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op maandag, dinsdag, (woensdag) en vrijdag kan u genieten van een gevarieerde lunch samengesteld met dagverse producten. De lunch bevat dagelijks andere ingrediënten. Mocht U op de hoogte willen zijn wat de lunch bevat die dag kan U zeker met ons telefonisch contact opnemen.

Ook ideaal als zakenlunch. Breng ons zeker op de hoogte wanneer U een tijdslimiet heeft. Dan zorgen wij voor een vlotte bediening zodanig U van een aangename middaglunch kan genieten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorgerecht of soep + hoofdgerecht
€ 24,80

Voorgerecht of soep + hoofdgerecht + nagerecht
€ 29,80

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Beste klanten ,
Wij zijn open op Kerstavond 90% BEZET,
Kerstdagmiddag 90% BEZET en
Oudejaarsavond= volzet .
Groet,
Laura, Jens & Team

Beste Klant,
Bedankt voor uw bezoek.
Abonneer op onze nieuwsbrief en tot snel in Artisan.