fbpx
Info

Info & Foto's

Restaurant Artisan

 

Jens & Laura heten jullie van harte welkom op de website van Restaurant Artisan !

Wij hebben beide een opleiding genoten aan de hotelschool “Spermalie” te Brugge waarna we in tal van horecazaken tewerkgesteld zijn geweest met één duidelijk doel voor ogen, een eigen zaak…..

Een geschikte locatie en pand vinden leek echter nog niet zo eenvoudig tot we het vroegere “Populierenhof” in het vizier kregen. Een schot in de roos, mits de nodige verbouwingen,  om er een landelijke zaak met een ietwat moderne touch van te maken en waar gezelligheid troef is.

Wij beschikken over een ruime parking, een zonovergoten terras en een speeltuin met trampoline, skipibal, glijbaan en schommel voor de allerkleinsten. De prachtig aangelegde tuin is ook een ideale plaats voor een photoshoot, verjaardag of huwelijksfeest.

Wij kijken er alvast naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen !

 

In de keuken maken we gebruik van eerlijke, dagverse producten met respect voor het ambachtelijke. We proberen steeds pure smaak te combineren met creativiteit, waardoor komen eten een ware beleving wordt.

Naast onze gevarieerde menukaart is er 6 wekelijks een suggestie en ’s middags kan er genoten worden van een gevarieerde lunch en ook aan de allerkleinsten werd gedacht.

In de namiddag openen we onze Tea-Room waar U, in een aparte zaal, kan genieten van onze kleine snacks, pannenkoeken, wafels, desserts en drankjes naar wens. Deze ruimte kan ook ter beschikking gesteld worden voor de verzorging van kleine evenementen.

Wie bij mooi weer wil genieten van de natuur rondom, kan gebruik maken van de verschillende fiets-, motor- en wandelroutes rondom ‘Artisan’. Zo kan men de Plattelandsroute, Fietssnelweg Maldegem, Fietsknooppunten 6 Meetsjesland,…volgen.  Voor de motorrijders is er Motorroute “Tussen Zoet en Zout (110km)”.

Oud frituur vet en olie

Weet u er geen weg mee ?

Oud frituur vet en olie

Beste,

Heeft u oud frituurvet en of olie ( dierlijk of plantaardig ) en u weet er geen weg mee…..

Breng het dan naar Artisan Restaurant / Lunch / Tearoom

frituur vet recycleren
Recycleren @ Artisan / Maldegem

De frituurolie kunt u bij ons rechtstreeks in een container gieten.

Zo houden wij het milieu mooi en schoon.

Als u komt bel dan even op voorhand naar 050 66 00 20.
U mag dan het frituur vet brengen naar het zwarte hekken aan de linkerzijde van het gebouw.

Tot dan….

bewust omgaan met afval

Recycleren

bewust omgaan met afval

NO FOOD TO WASTE
SAMEN VOOR MINDER VOEDSELVERLIES!

Wereldwijd gaat een derde van al het geproduceerde voedsel verloren. Voedselverlies komt voor in elke schakel van de keten, van de productie tot en met de consument. Het betekent een economisch verlies omdat het gelijk staat aan het verlies van hoogwaardige en schaarser wordende grondstoffen. Daarnaast heeft het weggooien van voedsel een negatieve impact op het milieu. Je gooit niet alleen geld weg, maar ook de energie die in teelt, verwerking, verpakking, koeling en transport is gestoken. De preventie van voedselverlies levert u als uitbater geld op en draagt bij tot duurzaamheid.

Samen met de Vlaamse regering roept Horeca Vlaanderen haar ondernemers op om voedselverlies tegen te gaan. Want niet alleen de consument kan verandering teweeg brengen in ons voedselsysteem, er ligt ook een opportuniteit bij de horeca. Als ondernemer kan u zeker een verschil maken. Professionele chefs hebben de kennis en technieken in huis om voedselverlies tegen te gaan en kunnen anderen inspireren hetzelfde te doen.Artisan @ Maldegem

http://www.nofoodtowaste.be/#testimonials

 

Denk aan het Milieu