fbpx
Info

Info & Foto's

Restaurant Artisan

 

Jens & Laura heten jullie van harte welkom op de website van Restaurant Artisan !

Wij hebben beide een opleiding genoten aan de hotelschool “Spermalie” te Brugge waarna we in tal van horecazaken tewerkgesteld zijn geweest met één duidelijk doel voor ogen, een eigen zaak…..

Een geschikte locatie en pand vinden leek echter nog niet zo eenvoudig tot we het vroegere “Populierenhof” in het vizier kregen. Een schot in de roos, mits de nodige verbouwingen,  om er een landelijke zaak met een ietwat moderne touch van te maken en waar gezelligheid troef is.

Wij beschikken over een ruime parking, een zonovergoten terras en een speeltuin met trampoline, skipibal, glijbaan en schommel voor de allerkleinsten. De prachtig aangelegde tuin is ook een ideale plaats voor een photoshoot, verjaardag of huwelijksfeest.

Wij kijken er alvast naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen !

 

In de keuken maken we gebruik van eerlijke, dagverse producten met respect voor het ambachtelijke. We proberen steeds pure smaak te combineren met creativiteit, waardoor komen eten een ware beleving wordt.

Naast onze gevarieerde menukaart is er 6 wekelijks een suggestie en ’s middags kan er genoten worden van een gevarieerde lunch en ook aan de allerkleinsten werd gedacht.

In de namiddag openen we onze Tea-Room waar U, in een aparte zaal, kan genieten van onze kleine snacks, pannenkoeken, wafels, desserts en drankjes naar wens. Deze ruimte kan ook ter beschikking gesteld worden voor de verzorging van kleine evenementen.

Wie bij mooi weer wil genieten van de natuur rondom, kan gebruik maken van de verschillende fiets-, motor- en wandelroutes rondom ‘Artisan’. Zo kan men de Plattelandsroute, Fietssnelweg Maldegem, Fietsknooppunten 6 Meetsjesland,…volgen.  Voor de motorrijders is er Motorroute “Tussen Zoet en Zout (110km)”.

Beste klant,
Alvast bedankt voor u bezoek aan onze website. Abonneer je op onze nieuwsbrief en hopelijk tot snel in Artisan.