fbpx

2020

Feestdagen

Valentijns menu

Valentijns menu

Valentijns menu 

5- gangen aan € 51,50
6- gangen ( met tussengerecht* )  aan €65,50

 

3 Hartverwarmende hapjes
Voorgerechten 

Skrei haasje  ( Love Fish )

Puree / koolrabi / saffraan

tussengerecht * 

Ravioli

Beukenzwam / Grana Padana / bieslook / truffelsausje

Sorbet 

Aardbei sorbet

Aardbei / coullis / munt / schuim

Hoofdgerechten 

Kalfsoester

Boontjes / jonge wortel / tomaat / rösti / rozemarijn saus

Nagerecht

Liefdes dessert

Framboos / witte chocolade / pistache

Met cava, aangepaste wijnen en koffie -> + € 20,60
6- gangen menu met dranken + € 23,60

Deze menu wordt van vrijdag 14 februari t/m dinsdag 18 februari geserveerd.
In dit weekend is de gewone keuzemenu niet beschikbaar.

Kerstavond en middag menu

2020

Kerstavond en middag menu

 

Menu Kerstavond dinsdag 24 december om 18.45 uur
+ KERSTDAGMIDDAG 25 DECEMBER OM 12 UUR

5-gangen Menu met amuses, aperitief, water, frisdrank en koffie -> + €  

Met aangepaste wijnen tijdens de maaltijd-> + €

U kunt bij ons ook terecht om de feestdagen in groep te vieren tot en met 40 personen. Hiervoor kunnen wij ook een aangepast menu samenstellen.

3 Feestelijke amuses  met aperitief of mocktail

 

Voorgerecht

 

soep

 sorbet

Hoofdgerecht

 

Nagerecht

 

Koffie met mignardises

Gelieve telefonisch  te reserveren  +32(0)50 66 00 20

Reservatie enkel geldig na overschrijving van het voorschot €25,00 per persoon voor 28 November. Op ons rekeningnummer BE42 3631 4818 8354

met vermelding ‘menu Kerst + 24/12 of 25/12 2020’ en naam reservatie

1 overschrijving per tafel a.u.b.

 

Oudejaarsavond menu

2019 / 2020

Oudejaarsavond menu

Oudejaarsavond menu dinsdag 31 december om 19 uur

5- gangen menu met amuses, aperitief, water, koffie en om 24 uur een glas champagne  € 92,50

Met aangepaste wijnen tijdens de maaltijd -> + € 10,60

 

3 Feestelijke amuses met aperitief of mocktail

 

Carpaccio van hert met crème truffel-champignons , porto gel, mosterd sla, beukzwam  en een crumble van hazelnoot

 

Variatie van Ganzenlever met  appeltje, balsamico, granaat appel, compote en rozijnenbrood

limoncello sorbet

Filet van hert, gekarameliseerd witloof, spruiten, oesterzwam, zalf van pastinaak, wildsaus met bosbes en amandelkroketjes

 

Sprankelend dessert op basis van praliné, chocolade en tonkabonen 

 

Koffie met mignardises

Om het jaar sprankelend af te sluiten om 24:00 uur
een glas Champag
ne  voor iedereen !

Gelieve telefonisch  te reserveren  +32(0)50 66 00 20

Reservatie enkel geldig na overschrijving van het voorschot €35,00 per persoon voor 20 November. Op ons rekeningnummer BE42 3631 4818 8354

met vermelding ‘menu oudejaar 2019’ naam reservatie en aantal.

1 overschrijving per tafel a.u.b.

Beste klant,
Alvast bedankt voor u bezoek aan onze website. Abonneer je op onze nieuwsbrief en hopelijk tot snel in Artisan.